Een last minute vakantie in coronatijd. Wel of niet op zomervakantie.

Nederlanders durven momenteel weer voorzichtig te kijken naar een heerlijke zonovergoten vakantie in het buitenland. Het reisadvies voor een aantal bestemmingen wordt vanaf dit weekend namelijk versoepeld. Wat een geweldig nieuws!

Sommige mensen kijken nog even de kat uit de boom maar veel Nederlanders zitten nu achter de PC klaar om een last minute vakantie naar een zonovergoten vakantiebestemming te boeken.

Last minute vakantie

Als gevolg van de aankomende versoepelingen zag reisorganisatie Vakantiediscounter het aantal boekingen verdriedubbelen. Ook worden er aanzien meer annuleringsverzekeringen afgesloten. Men staat massaal te popelen om de zomervakantie in het buitenland door te brengen in plaats van de eigen tuin. Want laten we eerlijk zijn. Onze tuin kennen we inmiddels op ons duimpje.

De meest populaire vetrekmaanden zijn nog steeds juni, juli en augustus. Mensen willen momenteel eerder weg maar dat is vaak al niet meer mogelijk. Daarom is het handig om de beste last minute deals van bekende reisorganisaties in de gaten te houden. Daarom is Boekjelastminute.nl in het leven geroepen. Op dit platform proberen wij u een groot aanbod last minute deals aan te kunnen bieden. Het is een bundeling van last minutes van de bekende reisorganisaties.

Of u nu op zoek bent naar een last minute weekend weg, een last minute all inclusive van Tui of een super last minute hotel in Spanje. We hebben ze allemaal voor u verzameld op Boekjelastminute.nl.

Corona

Er wordt momenteel veel gesproken over het inzetten van coronapaspoorten of negatieve testuitslagen als bewijs. Op een coronapaspoort staat namelijk dat je gevaccineerd bent en voor sommige landen is dit genoeg om u weer te verwelkomen. Wist u dat Spanje vanaf juni mensen gaat binnenlaten die een negatieve PCR test kunnen laten zien? Inderdaad! Er schijnt weer wat licht (zon) aan ’t einde van de tunnel.

Over hoe dit paspoort eruit moet komen te zien en wat de eventuele kosten daarvan zijn, daar kunnen wij van Boekjelastminute.nl nog niets over zeggen.  Ons advies is dan ook om de website Nederlandwereldwijd.nl goed in de gaten te houden omtrent de meest actuele berichtgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *